Ota yhteyttä/Contact us

Juha ja Raili Tervonen

juha.tervonen(at)kolumbus.fi
0400-645 599

raili.tervonen(at)kolumbus.fi
0400-917 971

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:43012 kpl

PR Siempreviva's Besame Mucho "Nalle" 21.5.2008 -

img_3615.jpg

Sunnuntaina 24.8.2008 saatiin vihdoinkin kauan odotettu leikkikaveri Viirulle ja Valtsulle kotiin. Valkoinen cooni-poika "Nalle" on kotiutunut sekalaiseen seurakuntaamme hyvin. Aluksi koira oli hyvin pelottava otus, mutta pian Nalle jo näytti kuka on uusi herra talossa.

9 pennun pentueesta jo kasvattaja erotti Nallen riehakkuudestaan ja Nallea kutsuttiin adhd-tapaukseksi. Tämä ominaisuus on näkynyt kotonakin, Nalle kun ei malta paikallaan pysyä, muuta kuin nukkuessaan. Nalle on kova poika osallistumaan palvelijoiden puuhiin, eri asia sitten kuinka paljon tästä osallistumisesta on hyötyä. Nalle pitää erityisesti siitä, kun "palvelija" pyyhkii pöytää tiskirätillä, mutta se ei ole yhtä paljoa "palvelijan" mieleen.. Nalle haluaa myös aina osallistua rakentamiseen ja kertoo kyllä, jos esimerkiksi rima on vinossa.

Ennen Nallen kutsumanimen päättämistä mietittiin moniakin vaihtoehtoja ennen kuin Nalle nimeen päädyttiin. Perheen äiti oli kovasti Bessu - nimen kannalla, mutta Nalle-nimi sai enemmän kannatusta. Kuitenkin salaa muilta äiti kutsuu Nallea Bessuksi ja muutaman kuukauden jälkeen  Nallessa olikin pian nähtävissä kaksi puolta, Riiviö-Nalle ja äidin pikku Bessu. Nalle ei niinkään silittelystä välitä, Bessu-puoli nauttii silittelystä ja sylissä olosta. Ensimmäisen pentueen jälkeen Nalle muuttui melkein kokonaan Bessuksi ja yleensä vaatii huomiota ja rapsutuksia ja silityksiä.

Nalle kastroitiin 23.2.2009.

 

Nallen sukutaulu / Nalle's pedigree         

Nallen näyttelytulokset / Nalle's showresults