Ota yhteyttä/Contact us

Juha ja Raili Tervonen

juha.tervonen(at)kolumbus.fi
0400-645 599

raili.tervonen(at)kolumbus.fi
0400-917 971

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:43012 kpl

CH SolarWind´s Miranda "Mandi" 20.10.2008 -

 m.jpg

  

Mandi, meidän prinsessamme, saapui kotiimme 18.1.2009, valloittaen kaikkien sydämen. Mandi on voimakastahtoinen sinikilpparineiti. Hän on kova juttelemaan ja kertoo yleensä kaikki mitä on tekemässä ja minne menossa. Kurinaa ja naukumista siis riittää. Mandi pitää kurissa niin kastraattipoikamme, vanhan Viiru-rouvan kuin koirankin.

Mandin lempipuuhaa on katsella lintuja keittiön ikkunasta. Osallistuminen aamuisin pedin petaamiseen on yksi Mandin suosikkeja. Mandi jättäytyy peittojen alle piiloon ja sitten möngertää sieltä jonkin ajan kuluttua ulos. Myös saunassa on iltaisin mukavaa jahdata kiukaalta tulevaa vettä pesuhuoneessa. Mandilla ja Nallella on jonkinlainen kisa siitä kumpi saa valuvan veden ensimmäisenä kiinni.

Nyt ensimmäisen pentueensa jälkeen Mandi on näyttelytauolla vähän aikaa. Mandilta on testattu HCM DNA,HCM-ultra, FeLV, FIV, PKD, ja HD joulukuussa 2009 ja tulokset olivat juuri niinkuin niiden kuuluikin olla.

 

Mandi steriloitiin 25.3.2013.

 

 Mandi, our princess, came home 18.1.2009 and she conquered the hearts of all. Mandi talks a lot and she always tells us, what she is going to do and where is she going to go.  Mandi likes watching birds trough the window and she also likes to hide under the blanket when we are making our beds.

 

Mandin sukutaulu                                                  Näyttelytulokset

 

Terveystulokset/ Testresults  12/2009

Veriryhmä/Bloodtype: A

FeLV & FIV: Negatiivinen/Negative

HCM Ultra/ HCM Screening: Negatiivinen/Negative

HCM DNA Mutaatio/Mutation 1 : N/N

HCM DNA Mutaatio/Mutation 2: N/N

HD (Lars Audell Ruotsi/Sweden): Oikea/Right Normaali/Normal

                                                          Vasen/Left Normaali/Normal 

PKD: Normaali/Normal